Yhteystiedot ja jäseneksi liittyminen

Yhteystiedot

Hallituksen sähköpostiosoite: teuras-hallitus [a] listmail.tut.fi
Kerhon IRC-kanava: #teuras @ IRCNet

Kerhohuone: Sähkötalon kellari, SA015
Kokouspaikka: Kokouksen paikka ilmoitetaan erikseen jokaisessa kokouskutsussa.

Postiosoite:
Teekkarien Ulkoilu- ja Ratsastusseura TeURaS
TTY / Sähkötalo
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere 
  

Sähköpostilista

Jos tahdot pysyä ajan tasalla kerhon toiminnasta ja tapahtumista, kannattaa liittyä TeURaS:n avoimelle sähköpostilistalle osoitteessa https://listmail.tut.fi/mailman/listinfo/teuras. Sähköpostilistalle liittyminen ei velvoita mihinkään.

Facebook

TeURaS-sivu Facebookissa - käy tykkäämässä!
Facebook-ryhmän perustamista harkitaan lukuvuoden 2015-2016 aikana.

TeURaS:n jäseniksi voivat liittyä kaikki Tampereen teknillisen yliopiston opiskelijat, sekä Unipoli Sportin myötä nykyään myös Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijat.

Illanviettoja ja monia muita vastaavia tapahtumia varten ei tarvitse maksaa jäsenmaksua. Miltei kaikkiin tapahtumiimme saa tulla katselemaan ilmaiseksi, jos on edes alustavasti kiinnostunut TeURaS:n toiminnasta.

Jos haluat liittyä TeURaS:n postituslistalle, liittyminen onnistuu itsenäisesti osoitteessa https://listmail.tut.fi/mailman/listinfo/teuras. Listan kautta saat tiedon kerhon tapahtumista ja muista uutisista. Listalle saa liittyä koska vain, vaikkei liittyisi jäseneksi, eikä postituslistalla oleminen velvoita mihinkään.


Näin liityt jäseneksi:

TeURaS:n jäseneksi voit liittyä joko maksamalla jäsenmaksun 4 euroa TeURaS:n tilille tai maksamalla 4 euroa käteisellä jollekulle hallituksen jäsenistä minkä tahansa TeURaS:n tapahtuman tai kokouksen yhteydessä.

Jäsenmaksu on aina lukuvuotinen (esimerkiksi 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016). Kevätkaudella liittyessä riittää 2 euron jäsenmaksu.

TeURaS:n tilinumero:
FI83 8000 2732 2494 86

Kun maksat verkkopankissa, jätä viitenumeron kohta tyhjäksi ja kirjoita viestiksi:
Etunimi Sukunimi jäsenmaksu lukuvuosi

Lähetä vielä maksamisen jälkeen yhteystietosi osoitteeseen teuras-hallitus[at]listmail.tut.fi.Tarkempia tietoja virallisesta jäseneksi liittymisestä:

Lajijaoston ns. varsinaiseksi jäseneksi liittyäksesi sinun tulee olla sekä TTYY:n että Unipoli Sportin jäsen. Ohjeet Unipoli Sportin jäsenmaksuun liittyen löytyvät täältä.

TeURaS:n varsinaisiksi jäseniksi voivat siis liittyä vain TTYY:n jäsenet. Muiden Unipoli Sport -oppilaitosten opiskelijat voivat liittyä samaan jäsenmaksuhintaan ns. kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenillä on yhtäläinen oikeus osallistua TeURaS:n toimintaan.

Kaikkeen toimintaamme osallistumiseen ei edellytetä jäsenyyttä. Asiasta tiedotetaan tapauskohtaisesti esim. tutustumistuntien yhteydessä. Koska kerho on pieni, jokaisen lukukauden aikana ei välttämättä pystytä järjestämään ratsastustoimintaa kaikentasoisille ratsastajille. Toimintaan mukaan tulemista ei tarvitse aloittaa jäsenmaksun maksamisella! Tule aluksi mukaan vaikkapa yleiskokoukseen ja kerro, minkälaisesta kerhotoiminnasta olet kiinnostunut. Voit myös koska vain lähettää sähköpostia hallitukselle osoitteeseen teuras-hallitus[at]listmail.tut.fi.


Tervetuloa mukaan TeURaS:n toimintaan kaudella 2016-2017!

IRC-kanava

TeURaS:lla on oma IRC-kanava #teuras IRCnetissä. Kanavalla voi keskustella hevosista, opiskelusta, kerhotoiminnasta ja toki kaikesta muustakin. Liittyäksesi mukaan tarvitset vain nimimerkin. Kirjautumista ei tarvita.

Webircin kautta kanavalle pääsee kirjoittamalla kanava-kohtaan "teuras". Mikäli opiskelet TTY:llä, kannattaa lukea tämä irkkausohje, jolloin pääset irkkaamaan niin että ikkunasi pysyy aina auki - vaikka sulkisit oman tietokoneesi. Näin näet myös ne keskustelut, joita käydään silloin, kun et ole paikalla.