Toiminta

Ratsastusvaellukset

Suomenhevos- ja islanninhevosvaelluksia rentouttavissa maisemissa. Kahden ja kolmen tunnin vaellukset tarjoavat elämyksiä kaikentasoisille ratsastajille. Kokeneille löytyy myös vauhdikasta menoa!

Video suomenhevosvaelluksen alkukäynneistä © Matilda Kirjavainen

Kuva suomenhevosvaelluksen taukopaikalta © Matilda Kirjavainen

Tutustumistunnit

Kaikentasoisia tutustumistunteja Tampereen lähiseutujen ratsastuskouluille. Aloittelijoille mahdollisuus tutustua hevosiin ja ratsastukseen harrastuksena, kokeneemmille mahdollisuus tutustua uusiin talleihin ja ratsastuksen lajeihin. Kaikille erinomainen tilaisuus verkostoitua muiden hevosihmisten kanssa! :) Tutustumistunneille osallistuminen ei sido viikoittaiseen toimintaan, mutta niiden kautta voit löytää pitkäaikaisenkin harrastuspaikan.


Ratsastusleirit

Huippukokemuksia maastoesteillä, uusia opiskelukavereita, ikimuistoinen aikuisten leiriviikonloppu TeURaS:n oman porukan kesken. Alavuden Ratsastuskoulu on kerhon perinteinen leiripaikka maastoesteleirille. Kokeneiden ratsujen selässä pääset taatusti ylittämään itsesi. Muitakin paikkoja ja leiriteemoja saa ehdottaa!


Illanvietot ja retket

Helsinki International Horse Show'n kisakatsomo Tampereella, heppaelokuvailta, yhteisretki Tampereen hevosmessuille, nuotioilta järven rannalla, saunailta ratsastustunnin päätteeksi... Rentoa vapaa-ajan yhdessäolemista ja tekemistä aina silloin tällöin, myös ilman niitä hevosia!


Tempaukset

Hevosia TTY:lle Wapun alla? Mikä ettei!

TeURaS:n Wappuratsastus on tuonut hauskan ja edullisen mahdollisuuden kokeilla ratsastusta jokaisen TTY:n opiskelijan ulottuville. Vuokraamamme hevoset ovat kilttejä, kuuliaisia ja huumorintajuisia.

Wappuratsastus on järjestetty TTY:llä vuosina 2013, 2014, 2015 ja 2016. Perinne tulee jatkumaan.

Wappuna 2017 aiomme Wappuratsastaa jälleen! Seuraa tiedotteluamme. Jos olet kiinnostunut tulemaan tapahtumaan töihin, ota yhteyttä hallitukseen: teuras-hallitus(a)listmail.tut.fi.

Kuva Wappuratsastuksesta TTY:n pihamaalta © Matilda Kirjavainen

Haalarimerkit

Mahtavan heppaisat haalarimerkkimme kustantavat vain kaksi euroa (2 €). Niillä voit tukea kerhoa ja näyttää kuuluvasi tähän hienoon porukkaan. Tai mitä sitten ikinä haluatkin. ;)


Katso lisää fiiliksiä kuvagallerioistamme!
Meillä on kaksi valokuvagalleriaa:

Photobucket: teekkarienteuras

Täältä löydät valokuvia ratsastustapahtumistamme ja mahdollisesti myös muusta toiminnastamme. Täältä löytyvät ainakin toistaiseksi myös Wappuratsastusten 2015, 2014 ja 2013 valokuvat.

Photobucket: Wappuratsastus
Täältä löydät valokuvia Wappuratsastus-tapahtumastamme, joka järjestetään vuosittain Tampereen teknillisen yliopiston pihamaalla kaikkien opiskelijoiden iloksi ja huviksi. ;)