TeURaS-info

Teekkarien Ulkoilu- ja Ratsastusseura TeURaS on Tampereen teknillisen yliopiston opiskelijoiden ratsastuskerho. Virallisesti olemme TUrVoKe ry:n ratsastuksen lajijaosto. Ratsastustoimintamme on suunnattu ensisijaisesti TTY:n opiskelijoille, mutta avoimiin tapahtumiimme toivotamme tervetulleiksi kaikki tamperelaiset yliopisto-opiskelijat!

TeURaS on perustettu vuonna 1985. Se kuuluukin TTY:n vanhimpiin kerhoihin. TeURaS:n toiminnan tarkoituksena on järjestää TTY:n opiskelijoille hevosaiheisia tapahtumia sekä ratsastustunteja ja -vaelluksia hyvässä seurassa. Vuosittain on lisäksi järjestetty yksi viikonloppuleiri. Kerhotoiminnan kautta pääset kätevästi tutustumaan muihin hevosista kiinnostuneisiin opiskelijoihin!

Osallistumalla toimintaamme, esimerkiksi tutustumistunneille, myös vastikään Tampereelle muuttaneet uudet opiskelijat voivat löytää itselleen sopivan hevosharrastuspaikan ja -porukan. Myös lajikokeiluja eli ensikertalaisten tutustumistunteja järjestetään satunnaisesti. Kerholla ei ole tällä hetkellä yhteisiä vakituisia viikkotunteja. Toimintamme perustuu aktiivisten jäsenten järjestämiin tapahtumiin.

Meidät löytää TTY:ltä Sähkötalon kellarista, jossa on TeURaS:n ja TTHP:n yhteinen kerhohuone SA015. Yhteystietomme löydät Yhteystiedot-sivulta! Tulevista tapahtumista tiedotetaan ensisijaisesti sähköpostilistalla ja Facebookin TeURaS-sivulla.


Hallitus 2018 / Board 2018


Puheenjohtaja: Essi Saloranta (vaihdossa/opiskelee muualla)
Varapuheenjohtaja: Eerika Kekki
Rahastonhoitaja ja viestintävastaava: Sonja Nikander
Sihteeri: Sohvi Hyvärinen
Ulkopuoliset toimihenkilöt: Emma Ikonen ja Anna Korhonen (kevät)
* * *
TeURaS hakee aina uusia toiminnasta kiinnostuneita toimihenkilöiksi myös kesken vuoden!
Jos ratsastustuntien tai minkä tahansa muiden hevosaiheisten tapahtumien järjestäminen opiskelijoille saattaisi kiinnostaa juuri sinua, kirjoita hallitukselle! :) Yhdenkin yksittäisen tutustumistunnin tai muun tapahtuman järjestäminen olisi jo mukava lisä toimintaamme, mutta halutessasi voit järjestää myös kuukausittaista tai jopa viikoittaista toimintaa. Opastamme järjestämisessä ja autamme tarvittaessa myös sopivan ratsastuskoulun tai muun tallin löytämisessä.

Kaikki hallituksen jäsenet tavoitat täältä: teuras-hallitus@listmail.tut.fi.