maanantai 4. huhtikuuta 2016

Hevosmessut 2016 // Horses Traid Fair 2016

Suomen suurimmat hevosalan ammatti- ja harrastemessut järjestettiin jälleen Tampereella 2.-3.4. ja TeURaS luonnollisesti kävi haistelemassa tunnelmaa. Päivään kuului mm. Marko Björsin klinikka, esteratsastuskilpailuja, rotuesittelyjä, valjakkoajoa ja vaikka mitä muuta. Liki 15 000 kävijää varmistivat, että ilmassa todella oli suuren urheilujuhlan tuntua ja expo-alueella ahdasta.¨

The largest equestrian fair in Finland was arranged on 2nd-3rd of April in Tampere and  TeURaS went to check it out. The day included dressage clinic by Marko Björs (national team's coach), show jumping competitions, breed introductions and so much more. Almost 15 000 visited the fair and the atmosphere was wonderful and expo crowded.

Nämä pintelit ja korvahuppukin, miten kukaan voisi tätä katsoa ilman, että sydän sulaa!

Vähän erikoisen näköisiä hevosia oli esillä toisessa hallissa
 Messujen kenttä oli katsomon ympäröimä kolmesta suunnasta ja yleisö pääsi seuraamaan ratsukoita huomattavasti lähempää, kuin monissa vastaavissa tapahtumissa.

The field was surrounded by bleachers from three directions and the audience got to sit near to the action!

Marko Björsin koululkinikka


Toisessa hallissa oli esillä myös erilaisia heppoja, ylempänä nähdyt alpakat, pikkuponeja ja niin edelleen. Kunnon heppatyttöinä myös me poseerasimme ison tupsujalan seurassa, joka ei näyttänyt paljon kymmenistä innokkaista pikkusilittelijöistä stressaavan. Melkoinen teräshermo, voisi sanoa.

2nd hall was filled with different horse breeds, alpacas, bunnies, tiny little ponies, etc. Horsey girls as we are, we took a photo with the gentle giant, who didn't mind at all the dozens of tiny people petting it.

Petra, Eltsu ja Shirenhevonen
Nuoret hevoset saivat kilpailla 110 ja 120cm luokissa tutustuttuaan ensin kenttään ja hieman jännittävään yleisöön


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti