torstai 7. huhtikuuta 2016

Wappuratsastus 2016 järjestetään TTY:llä to 28.4.

TeURaS järjestää jälleen Wappuratsastuksen eli edullisen ja hauskan talutusratsastustapahtuman TTY:llä. Tuomme kaksi hevosta kampukselle huhtikuisena päivänä. Kaikki TTY:n opiskelijat ovat tervetulleita kokeilemaan ratsastusta!

Facebook-tapahtuma / The Facebook event "Wappuratsastus 2016"Eivätkö omat jalat tahdo kantaa? Ei hätää! Tervetuloa testaamaan, miltä Wappu tuntuu monisatakiloisen eläimen kyydissä! TeURaS ja kaksi aivan oikeaa hevosta liikkuvat TTY:n etupihalla kahden tunnin ajan. Sinulla on mahdollisuus ratsastaa lenkki Wapun hengessä.

Ei ennakkoilmoittautumista eikä vaatimusta heppahulluudesta. Loistava tilaisuus kokeilla ratsastamista, vaikka et erottaisi ryntäitä lautasista etkä olisi ikinä omistanut yhtään My Little Ponya.

Minkäänlaista aiempaa ratsastuskokemusta tai kerhon jäsenyyttä ei vaadita, mutta toki myös kokeneet ratsastajat ovat tervetulleita. Eihän sitä nyt ihan joka päivä pääse kampuksella ratsastamaan! Meillä on ratsastuskypäriä lainaksi. Ratsastuskokeilu ei sido mihinkään, mutta saattaa kyllä koukuttaa.

Jos haluat jakaa muistosi sosiaalisessa mediassa, voit käyttää hashtageja: #teekkarienteuras #wappuratsastus

Päivä: torstai 28.4.2016
Aika: Facebook-tapahtuman linkkiä (yllä) klikkaamalla löydät uusimman tiedon

Hinta: 2 euroa

* * *

Horse riding at Tampere University of Technology! We are going to bring two real horses to the front yard area and walk with them near Tietotalo. This is your chance to try horse riding! No sign-up or previous riding experience needed. Welcome!

To share your memories, please use these hashtags on social media: #teekkarienteuras #wappuratsastus

Date: Thursday 28.4.2016
Time: Please click on the Facebook event link (above) for the latest information

Price: 2 euros

* * *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti