perjantai 21. huhtikuuta 2017

Wappuratsastus 2017 järjestetään TTY:llä tiistaina 25.4.

 Wappuratsastus 2016

Eivätkö omat jalat tahdo kantaa? Ei hätää! Tervetuloa testaamaan, miltä Wappu tuntuu monisatakiloisen eläimen kyydissä! Nyt sinulla on mahdollisuus ratsastaa lenkki Wapun hengessä.

TeURaS järjestää taas Wappuratsastuksen eli hauskan ja edullisen talutusratsastustapahtuman TTY:llä! Tuomme kaksi ihka aitoa hevosta kampukselle kahden tunnin ajaksi. Kaikki TTY:n opiskelijat ovat tervetulleita kokeilemaan ratsastusta!

Ei ennakkoilmoittautumista, eikä vaatimusta heppahulluudesta. Loistava tilaisuus kokeilla ratsastamista, vaikka et erottaisi ryntäitä lautasista, etkä olisi ikinä omistanut yhtään My Little Ponya.

Minkäänlaista aiempaa ratsastuskokemusta tai kerhon jäsenyyttä ei vaadita, mutta myös kokeneet ratsastajat ovat tervetulleita. Eihän sitä nyt ihan joka päivä pääse kampuksella ratsastamaan! Meillä on ratsastuskypäriä lainaksi. Ratsastuskokeilu ei sido mihinkään, mutta saattaa kyllä koukuttaa.

Jos haluat jakaa muistosi sosiaalisessa mediassa, voit käyttää hashtageja: #teekkarienteuras #wappuratsastus 

Käy myös kurkkaamassa Wappuratsastuksen Facebook-tapahtuma täältä.
 
Milloin: tiistaina 25.4. klo 12-14
Missä: TTY, etunurtsi
Hinta: 3 € (tai haalarimerkki ja ratsastus yhteensä 4 €)

* * * * *

Horse riding at TUT! We are going to bring two real horses to the front yard area and walk with them near Tietotalo. This is your chance to try horse riding! No sign-up or previous riding experience needed. Welcome!

To share your memories, please use these hashtags on social media: #teekkarienteuras #wappuratsastus
 

Check out the Facebook event here.

When: On Tuesday 25th April 2017 at 12-2 p.m.
Where: In the front yard of TUT
Price: 3 € (or with overall badge 4 €)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti